Afstudeerconcert klassieke muziek – zang — Lidwien Van Winckel
Gratis
Zo
24.06
16:30

Vijf jaar zwoegen op partituren hebben onze studenten erop zitten. Het examenrecital vormt de kroon op al dat harde werk en jij kan er bij zijn. De examenconcerten van masterstudenten klassieke muziek en compositie staan open voor publiek. Ook de postgraduaten Soloist Classical Music en Musical performance practice en de master na master hedendaagse muziek verwennen je oren. Alle concerten vinden plaats in onze eigen MIRY Concertzaal.

 

Ik heb een programma samengesteld met het thema ‘dolen’ in mijn achterhoofd, waar volgend gedicht mooi uitdrukking aan geeft:

 

Ik moet onthouden dat ik niet meer dan een stuk hout ben,

wrakhout in een grote, woelige zee – ik kan niet zinken,

maar ik kan ook niet aanspoelen, er zijn geen stranden,

kusten. Ik word heen en weer geslingerd, ondergeduwd,

met schuim overdekt.

Maar soms gaat de wind liggen,

worden de golven kleiner, milder,

strijkt er een meeuw op mij neer,

steekt er een dolfijn zijn kop boven water.

Dan zijn wij met zijn vieren,

de dolfijn, de meeuw, de zee en ik,

en ben ik gelukkig.

 

Uit Toon Tellegen & Ingrid Godon. (2016). Ik moet. Tielt: Uitgeverij Lannoo.

Miry
Concertzaal