Afstudeerconcert klassieke muziek – zang — Emma Posman
Gratis
Zo
24.06
21:00

Vijf jaar zwoegen op partituren hebben onze studenten erop zitten. Het examenrecital vormt de kroon op al dat harde werk en jij kan er bij zijn. De examenconcerten van masterstudenten klassieke muziek en compositie staan open voor publiek. Ook de postgraduaten Soloist Classical Music en Musical performance practice en de master na master hedendaagse muziek verwennen je oren. Alle concerten vinden plaats in onze eigen MIRY Concertzaal.

 

 

Als jonge zanger begin je aan een weg die eigenlijk nooit echt ophoudt. Nu ik op het punt sta om af te studeren aan het conservatorium, is het voor mij duidelijk wat ik wil doen. Daar ben ik eigenlijk heel dankbaar voor. Het programma van mijn masterproef is een staalkaart van het repertoire waar ik me helemaal in thuis voel. Grotendeels is dit het romantische operarepertoire maar eveneens het Duitstalige lied. Deze grote passie, zowel voor de muziek als het zingen zelf, wil ik met het publiek delen.

Miry
Concertzaal